englishgerman

Konstruktioner

System Standex A/S har gennem mere end 40 år løst opgaver indenfor industrien, sygehuse og laboratorier. Vi udfører alle former for specielle konstruktioner, primært med vores mange profilsystemer i aluminium.

Vore konsulenter arbejder gerne sammen med jer om udvikling af en konstruktion, opmåling samt tilbudskalkulation på produkter.

Vi kan tilbyde tegninger i 3D før endelig godkendelse og igansætning af produktion.

Vi kan levere profilsystemer som halvfabrikata, alt efter ønsker og behov. Endvidere kan vi tilbyde profiler 5 meters længde og samleled for egen konstruktion - se mere om dette HER.

Eksempler på konstruktioner, vi har udført for kunder:

  • Rullevogne
  • Bordstel
  • Kabinetter
  • Renrumsafskærmning og -indretning
  • HPLC skabe
  • Stænkskabe og mange flere.

Kun fantasien sætter grænsen .... så har I idéerne, har vi løsningen!

Kontakt gerne vore konsulenter for et tilbud - enten per Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , telefon +45 66 15 66 15 eller via kontaktformular.

Profilsystemer i aluminium 

Vi leverer fuld færdige løsninger baseret på jeres behov, og med de funktionaliteter som der ønskes. Med vores lukkede aluminium profilsystem kan vi tilbyde rengøringsvenlige konstruktioner, som giver det optimale arbejdsmiljø og sikkerhed. Vi råder over et stort udvalg af adgangslåger, der sikrer de optimale arbejdsforhold og adgang til diverse procesudstyr.

Vores erfarende konstruktører kan håndtere jeres individuelle ønsker, og vi kan håndtere opgaver fra start til slut.

Vores tekniske konsulenter er faste tovholdere på projekterne, og er med fra start og frem til afslutning af opgaven. Projektforløbet starter gerne med et besøg hos jer, hvor vi lytter til jeres behov og krav. Efterfølgende udarbejdes der et oplæg samt et tilbud således, at der hurtig kan skabes et kommercielle overblik. Ønsker I at gå videre med projektet, udfærdiger vores konstruktører en 3D-tegning af et profilsystem, som giver det fulde overblik over konstruktionen. Er der ændringer under vejs, implementeres disse løbende i konstruktionen og vi sætter ikke noget i produktion før den endelige tegning er godkendt.

Fra ordre og frem til, at vi kan levere jeres færdig løsning, går der, lidt afhængig af størrelsen af opgaven, typisk imellem 4-6 uger. Vi laver selvfølgelig, i hvert tilfælde, en tidsplan i tæt samarbejde med jer.

Vi råder over adskillige montører, og kan dermed også tilbyde, at montere og installere profilsystemet hos jer.

Kort sagt. I et tæt samarbejde kan vi løfte opgaven fra start til slut.

Her ses eksempler på tidligere leverede konstruktioner - for visning i større størrelse eller flere eksempler, klik på billederne.