Udstillings- og displaysystemer

Displaysystemer

Vi tilbyder alle former for salgsfremmende udstillingssystemer og displaysystemer. Herunder foldbare diske, udstillingsvægge, fritstående pressevægge, messevægge samt systemer til komplette udstillingsstande, som primært fremstilles til anvendelse af storformat print på stof.

Vi har systemer, som kan anvendes af såvel den professionelle messedesigner, som til virksomheden, der ønsker at klare udstillingsopgaven selv. 

Vores systemer lever op til nutidens krav, herunder mulighed for belysning med LED, det kan være som enkelt og dobbeltsidet lysrammer. Kvalitet og fleksibilitet er i top.

Skal du indrette showroom, deltage i event eller på messe, så spørg os, inden du vælger leverandør af dit nye udstillingssystem eller display system. Vi er klar til at yde dig hurtig konsulentassistance på telefonen – eller ved kundebesøg.

 

Messeudstyr – skab opmærksomhed omkring dine produkter

System Standex tilbyder et stort udvalg af systemer til udstillingsbrug. Skal du eksempelvis til messe, så gør din messe stand spændende og attraktiv ved hjælp af vores messeudstyr. Vi har masser af spændende messeudstyr på lager, som helt sikkert vil gøre din messestand mere attraktiv. Bliv meget klogere på vores messeudstyr og tjek vores salgsdiplay, som kan blive medvirkende til at skabe mere opmærksomhed omkring dine produkter på en messestand. Du finder vores spændende udvalg af messeinventar her på siden.

 

  • EasyLock 1 - modulært system til stormat print på stof
  • EasyLock 2 - modulært system til stofprint i modulmål
  • EasyLock 3 - modulært system for montering af plader med magnet
  • SFS - Standex Fabric System - rammesystem til storformat print
  • Cobra Expo - traditionelt udstillingssystem med søjler og sarge
  • GDS - Graphic Display System - til print på folie og montering med magnet
  • Design og layout-service - udstillings- og display systemer

 

Har du spørgsmål til vores udstillingssystemer, så kontakt os endelig på tlf.: +45 66156615 eller benyt  vores kontaktformular

Cobra Expo brochure

 

Profilsystem til stofbannere

 

Udstillingsløsninger

  EasyLock